Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τηνοσ Φωτια / Δεκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε / 20:10 σε υφεση η φωτια.

Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Η φωτιά είναι σε ύφεση.

20:10 σε υφεση η φωτια. Σοκ για την Ράνια Καρατζαφερη | Iciao
Σοκ για την Ράνια Καρατζαφερη | Iciao from www.iciao.gr
Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά είναι σε ύφεση. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην .

Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία .

Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, φτάνουν στο νησί ενισχύσεις από ραφήνα . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . 20:10 σε υφεση η φωτια. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.

Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Î
Î"εκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε from eretikos.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά είναι σε ύφεση. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . 20:10 σε υφεση η φωτια. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, .

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε .

Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . 20:10 σε υφεση η φωτια. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Η φωτιά είναι σε ύφεση. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, .

Σύμφωνα με πληροφορίες, φτάνουν στο νησί ενισχύσεις από ραφήνα . Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. 20:10 σε υφεση η φωτια. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, .

Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ TYLISSOS BEACH HOTEL ΙΕΡÎ'ΠΕΤΡÎ' from www.holiday.gr
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Σύμφωνα με πληροφορίες, φτάνουν στο νησί ενισχύσεις από ραφήνα . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η φωτιά είναι σε ύφεση. Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας .

Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτο στο νησί της τήνου και ειδικότερα στην περιοχή λυχναφτιά, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στον παραλιακό οικισμό αγίου γιάννη πόρτο, στην τήνο, με τους ανέμους στην περιοχή να φτάνουν τα 8 μποφόρ. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Η νύχτα αναμένεται να είναι δύσκολη για το νησί της παναγίας. Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις, . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . 20:10 σε υφεση η φωτια. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Τηνοσ Φωτια / Î"εκαπενταύγουστος: Η επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Τήνο σε / 20:10 σε υφεση η φωτια.. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Στο πόδι έχει σηκωθεί ολόκληρο το νησί από τη μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην τήνο. Η φωτιά είναι σε ύφεση. Σύμφωνα με το tinostoday, η φωτιά καίει σε πολλά μικρά μέτωπα, ενώ στην κατάσβεσή της συνδράμουν υδροφόρες του δήμου και εθελοντές.